Şekerbank Afşin Şubesince gerçekleştirilen “Tasarrufun Altın Günü” uygulamasına ilgi yoğun oldu.

Afşin Şekerbank Afşin Şube Müdürü Halil Çam, “Tasarrufun Altın Günü” uygulamasının vatandaşlar tarafından ilgi gösterildiğini söyledi.

Tasarrufun Altın Günü'nde getirilen altınların 1 kilograma ulaştığı ifade eden "Hangi ayarda olursa olsun bilezik, yüzük, kolye, çeyrek altın, küpe gibi her türlü ziynet altınını Şekerbank Afşin Şubesi’ne getirenler, bu ziynetlerini 24 ayar değerinde altın olarak Vadesiz Altın Hesapları’nda biriktirecekler" dedi.

“Tasarrufun Altın Günü” uygulaması hakkında bilgi veren Şube Müdürü Çam, " Şekerbank Afşin Şubesi’ne, 12 Ocak’ta ziynet altınlarını getirenler, 24 ayar altın olarak tasarruf ediyor. Hangi ayarda olursa olsun bilezik, yüzük, kolye, çeyrek altın, küpe gibi her türlü ziynet altınını Şekerbank Afşin Şubesi’ne getirenler, bu ziynetlerini 24 ayar değerinde altın olarak Vadesiz Altın Hesapları’nda biriktirebilecekler. Ayrıca Şekerbank müşterileri Vadesiz Altın Hesaplarındaki tutar ile Vadeli Altın Hesabı açarak tasarruflarını altın olarak değerlendirirken altının değer artışından bağımsız olarak avantajlı faiz oranları ile faiz getirisinden yararlanabilecekler. Tasarruf sahipleri, saklama ve çalınma riski olmadan istedikleri zaman Vadesiz Altın Hesapları’na ekleme yapabilecek ve altına dayalı işlemlerini bu hesap üzerinden gerçekleştirebilecekler. Söz konusu hesaba yapılacak ekleme 0.01 gram ve katları şeklinde olabilecek. Hesap sahipleri diledikleri zaman yine aynı şekilde ihtiyaçları olduğunda ihtiyaçlarını bu hesaptan 0,01 gram ve katları bazında altın karşılığı TL olarak karşılayabilecekler. " diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi