AK Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Özdemir, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Özdemir, 18 Kasım 2018 Pazar Günü aday adayları için yapılacak temayül yoklamasında parti teşkilatından destek istedi.

Temayül yoklamasında teşkilat mensuplarının görüşlerinin önemli olduğunu ve aday kriterinin temayülde çizildiğini söyleyen Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Özdemir, "Evet biliyorsunuz önümüzde bir temayül yoklaması var. Ben hep şuna inandım AK Partinin başarısı her zaman verilerle hareket ediyor olmasıdır. Birileri devreye giriyor ama bir noktaya kadar. AK Parti'nin uzun soluklu başarılı olmasında Recep Tayyip Erdoğan’ın payı var. Recep Tayyip Erdoğan’ı Recep Tayyip Erdoğan yapan siyasette verilerle hareket etmesidir. Bunun için temayül yoklaması yapılması ve teşkilatın görüşlerinin öğrenilmesi önemli olduğunu düşünüyorum. Anketlerin, geçmiş dönemde görev almış eski ilçe başkanları gibi parti içi teşkilat mensuplarımızın da etkisi vardır. Bunların hepsinin birleştiğinde bir aday ortaya çıkar. Çaba sarf etmeye davam ediyoruz. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Her zaman bir alternatif olması iyidir. AK Partinin bir takım kazanımları var ve bu kazanımlarını kaybetmemesi lazım. AK Parti olarak bir takım yanlışlar yapılmış olabilir ama bu yanlışları düzeltecek bir parti olduğunu da unutmamak gerekiyor. Onun için kazanımları kaybetmemek gerekiyor. Bu aşamada aday adaylarımızı da mevcut belediye başkanımızın da AK Partiye zarar verecek her şeyden kaçınmaları gerekiyor." diye konuştu.

Teşkilat mensuplarından pazar günü yapılacak temayül için destek isteyen Özdemir, "Pazar günü yapılacak temayül yoklamasını ilçe başkanı ve ilçe yönetimiyle, kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla, mahalle başkanlarıyla gerçekleştireceğiz. Görüşmelerimiz devam ediyor, meclis üyelerimize, telefonla ulaşabildiklerimize, yüz yüze görüşebildiklerimizle yüz yüze çalışmalarımızı sürdürüyoruz. " dedi.

Editör: Haber Merkezi