Ünlü oyuncu, ses sanatçısı, senarist ve yönetmen Özcan Deniz, "Karagül dizisine dönüşüm için 4-5 hafta bekleyin" dedi.
Bir televizyon kanalında yayınlanan başrollerini Ece Uslu ile Yavuz Bingöl’ün paylaştığı "Karagül" dizisinin ilk bölümünde Fırat’ın sularında kaybolan "Murat" karakterini canlandıran Özcan Deniz'e, Kahramanmaraş Piazza'daki ziyareti sırasında, "Karagül'e geri dön" tezahüratları yapıldı. Yoğun istek üzerine uzun bir süredir merakla beklenen soruya açıklık getiren Özcan Deniz, diziye tekrar dönebileceğini belirterek "4-5 hafta bekleyin" dedi.
Oyuncu, ses sanatçısı, senarist ve yönetmen kimliği ile tanınan Özcan Deniz, dört işi bir arada yapmanın kendisi için zor olduğunu ancak, halkın sevgisiyle hepsinin üstesinden geldiğini vurguladı. Deniz, sinema ve müziğin aynı kıymette olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bizi insanlarla bir araya getiren iki sanat dalı. Ben her ikisinin de hakkını vermeye çalışan biriyim. Tabi ki sinemayı, televizyonculuğu ve müziği aynı anda planlamak çok zor. Bütün bunların üstesinden Allah’ın yardımı sevenlerimin desteği ile gelebiliyorum. Ama ben ileride sinemacı kimliğimle anılmak isterim."
Özcan Deniz, Türk sinemasının geleceğinden umutlu olduğunu, dünya sinemasının bugün hiç olmadığı kadar Türk sinemasını konuştuğunu belirterek, önümüzdeki 10 yılda daha büyük değişim ve gelişim olacağını anlattı. Tek sorunun tanıtım bütçesi olduğunu belirten Deniz, bir filmin tanıtımınin en az 5-6 milyon Euro’ya malolduğunu kaydetti.
Editör: Haber Merkezi