Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 7 Haziran 2015’te yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adaylarından alınacak başvuru ücretini açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 7 Haziran 2015’te yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adaylarından alınacak başvuru ücretini açıkladı. Engelli aday adaylarından başvuru ücreti talep etmeyecek olan MHP, erkek ve kadın milletvekili aday adaylarından 2 bin TL başvuru ücreti alacak.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimler için milletvekili aday adaylarının başvuru takvimine ilişkin olarak yazılı bir açıklama yapıldı. Buna göre Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), engelli aday adaylarından başvuru ücreti talep etmeyecek. MHP’de erkek ve kadın milletvekili aday adaylarından 2 bin TL başvuru ücreti istenecek.

MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında alınan kararlara ilişkin olarak Kahramanmaraş İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için aday adaylığı başvurularının 12 Mart 2015 Perşembe günü başlayacağı belirtildi. Başvuru süresinin ise 18 Mart 2015 Çarşamba günü sona ereceğinin hatırlatıldığı açıklamada aday adaylarının bu tarihler arasında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi Seçim İşleri Kayıt Kabul Birimine şahsen müracaat etmeleri gerektiğinin de altı çizildi.  
Editör: Haber Merkezi