Böke: "Afşin'in Tüm Sıkıntılarını Biliyorum"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe Teşkilatı, 2019 Mahalli İdareler Seçimleri'nde Belediye Başkan Adayı olan Hikmet Böke'yi vatandaşlara tanıttı.

Erçene yol çatında çok sayıda partili ve hemşerileri tarafından karşılanan MHP Belediye Başkan Adayı Hikmet Böke, ilçe teşkilatı önünde de davul zurna eşliğinde karşılandı. Böke, partilileriyle tokalaşarak, tebrikleri kabul etti.

Aday tanıtım toplantısında partililere seslenen MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, Afşin'de özlenen belediye hizmetlerini Böke ile sağlayacaklarını söyledi.

Yerel seçimlerin ardından Afşin Belediyesine MHP bayrağını asacaklarını ifade eden Koç, "Değerli hemşehrilerim. Öncelikle canlarını seve seve vatan uğruna feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor gazilerimize Allah’tan acil şifalar diliyorum. Sözlerimi çok fazla uzun tutmak istemiyorum ve diyorum ki, özlenen belediye, özlenen hizmet, özlenen aday diyorum. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. "dedi

Afşin’i daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek, yaşam kalitesini arttırmak ve belediye hizmetlerini daha kolay ulaşabilir hale getirmek için başkanlık görevine talip olduğunu söyleyen MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Hikmet Böke,  "Değerli dava arkadaşlarım ve canımdan aziz bildiğim Afşinli hemşehrilerim, hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız, bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin ve Genel Merkezimizin takdiriyle sizlere, yani Afşin’e Milliyetçi Hareket Partisinin Belediye Başkan Adayı olarak gösterildim. Şüphesiz ki belediye başkan adayı olarak gösterilmemdeki en büyük etken siz değerli hemşehrilerimin, il ve ilçe teşkilatlarımızın ve değerli dava arkadaşlarımın şahsıma karşı göstermiş olduğu teveccüh etkili olmuştur. " açıklamasında bulundu.

Bilgi ve birikimlerini Afşin'e aktarmak istediğini söyleyen Başkan Adayı Böke, " Sizlerin karşısına MHP Afşin Belediye Başkan Adayı olarak çıkmış bulunmaktayım.  Devlet Su İşleri’nde çalıştığım 20 yıllık süre boyunca edindiğim yöneticilik ve teknik bilgilerimi Afşin Belediyesinde sizlerin katkısına sunmak, Afşin’imizi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek, yaşam kalitemizi arttırmak ve belediye hizmetlerini daha kolay ulaşabilir hale getirmek için bu göreve talip oldum. " diye konuştu.

Afşin'in tüm sıkıntıları bildiğini dile getiren Böke, "20 yıl kamuda bürokrat olarak çalıştım, siyasetle pek bir işim olmadı ama gönül birliğim oldu. Bu çizgiden kesinlikle ayrılmadım. Afşin ilçe merkezimizdeki 10 mahallenin ve ilçe merkezi dışındaki 56 mahallemizin sıkıntılarını biliyorum. Sorun üreten değil, çözüm sunan belediyecilik anlayışı ile tüm sıkıntıları çözüme kavuşturacağız. Afşin’imize üstyapı, sosyal, kültürel, eğitim, turizm ve sportif alanlarda yapacağımız projelerle daha iyi hizmetlerde bulunmak gayesiyle çıktığımız bu kutlu yolda aziz hemşehrilerimin ve dava arkadaşlarımın destek ve dualarını esirgememelerini diliyorum.  1910 yılında göreve gelen ilk belediye başkanımız Mehmet Ağa’dan bu güne kadar görev yapan belediye başkanlarımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunuyor, ahrete intikal edenlere Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlık ve afiyet diliyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm silah arkadaşlarını partimizin kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeş’i ve tüm şehitlerimizi minnetle saygıyla anıyorum." ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi