İşadamı Mehmet Özdemir, 1 Ekim 2017 Pazar günü yapılacak olan Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Genel Kurulunda başkanlık için adaylığını açıkladı.

Öz Yüksek Tarım Bakliyat Tesisleri sahibi İşadamı Mehmet Özdemir, düzenlediği basın toplantısında “ Ekim ayında yapılacak olan Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olduğumu ilan ediyorum.' diyerek adaylığını açıkladı.

Afşin'in ticaretine ve sanayisine katkı sağlamak amacıyla tekrar yola çıktıklarını ifade eden Özdemir, “Afşin insanlarıyla, toprağıyla bizim için değerli. Ticaretimiz, yatırımlarımız her şeyimiz Afşin’de. Afşin'in gelişmesi, büyümesi bizler için çok önemli. Gecemizi gündüzümüze katıp ticaretimizi sanayimizi geliştirmenin yollarını arayacağız. İnşallah bu seçimde bizde Ticaret ve Sanayi Odasına tekrar aday olduk. Afşin'imizin ticaretine ve sanayisine katkı sağlamak amacıyla yola çıktık. Afşinli vatandaşlarımızdan Allah razı olsun yoğun ilgi gösteriyorlar. Dün itibariyle listemiz askıya çıktı ve bu askı süresi 3 gün. Asıl listemiz tamamlandıktan sonra seçim süremiz başlamış olacak. 1 Ekim Pazar günü tüm üyelerimizi oy kullanmaya davet ediyoruz. Biz yeni bir yüz, yeni bir heyecan ve aşkla memleketimize hizmet etme arzusundayız.” açıklamasında bulundu.

Afşin Üreten Bir Şehir Olacak

Afşin'in potansiyelinin üretime el verişli bir ilçe olduğunu söyleyen Özdemir,  sadece örnek yatırımcılara ihtiyacı olduğunu söyledi.

Üretimin çok önemli olduğunu ifade eden Özdemir, “Sanayileşmeyle, tarımla ülkemize katkıda bulunmak istiyoruz. Üyelerimiz bizleri bu göreve layık görürse müteşebbislerimizle birlikte projeler üreterek, devletimizin verdiği desteklerden de yararlanıp Afşin’in kalkınmasını amaçlıyoruz.” Dedi.

 Karakuz Barajı’nın faaliyete geçmesi için emek harcayacaklarını ifade eden Özdemir, şöyle konuştu:

“Afşin’in en önemli kalkınma kaynağı tarım. İlçemizde yapımına başlanan fakat bir türlü bitirilemeyen Karakuz Barajı için kaymakamlığımızla, belediyemizle, sivil toplum örgütlerimizle birlikte kamuoyu oluşturarak mücadele etmek istiyoruz. Karakuz Barajı 130 bin dönüm araziyi suya kavuşacak. Dolayısıyla tarım, hayvancılık ve sanayimiz gelişecek. Yıpranmamış bir yönetimle bölgeye öncülük yapacağımıza inanıyorum.  İş dünyasının saygın ve girişimci müteşebbislerinin desteğiyle şu ana kadar üretimle hizmet verdiğim memleketime, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak da hizmet vermek istiyorum. Seçimlerinin ilçemize ve ilimize hayırlar getirmesi temenni ediyorum. ”dedi.

Editör: Haber Merkezi