Afşin Kaymakamlığı tarafından düzenlen resmi bayramlaşma töreni, bayramın 1. günü Afşin Belediyesi Atatürk Parkı Gençlik Kafe'de düzenlenecek.

Saat 17.00 ile 18.00 arasında yapılacak bayramlaşma törenine ilişkin açıklamada bulunan Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, “Kurban Bayramı münasebetiyle, 21 Ağustos 2018 Salı günü saat 17.00 ile 18.00 arasında Afşin Belediyesi Atatürk Parkı içirişindeki Gençlik Kafe’de kamu görevlileri ve vatandaşlarla bayramlaşma programı icra edilecektir.” dedi.

Tüm Afşin halkının mübarek Kurban Bayramı’nı kutlayan Budan, “Kurban Bayramı’na tekrar kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Kurban Bayramı bizler için her zaman özel bir yerde bulunmuştur. Bu yıl da Kurban Bayramı’nı idrak ettiğimiz şu günlerde İslam Coğrafyası’nda umutların yeşermesi ve kaosun bitmesi en büyük temennimizdir. Temelinde sevgi, saygı, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışmanın olduğu bayramlar, iç dünyamızdan başlayarak sevgi ve huzuru dalga dalga topluma yaymanın, birbirimizi kardeş bilerek daha çok gözetmenin ve hoşgörmenin, öksüzleri sevindirmenin, yoksulları barındırmanın, yakınlarımızdan başlayarak dargınları barıştırmanın ve sonuçta birbirimizin gönlüne girmenin sevincini yaşadığımız, insan olma üst kimliğinin öne çıktığı kutlu zaman dilimleridir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Afşinli vatandaşlarımızın bayramlarını en içten dileklerimle kutlar, bayramın ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim.” İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi