Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, ilçede faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, yeni yıl hediyelerini vermeye devam ediyor.

Esnaf ziyareti sırasında çalışanlarla ve alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Esnaf Odası Başkanı Hakan Topaktaş, 2017 yılının başta Türkiye olmak üzere tüm dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Birlik ve beraberliğimizin hiçbir zaman bozulmayacağını ifade eden Topaktaş "Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak ilçe esnaflarımızı her yıl olduğu gibi yıl başı öncesi ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda biz esnaflarımızla istişare ediyoruz, hasbıhal ediyoruz fikir alış verişinde bulunuyoruz ve acizane Esnaf Odamızın bir hediyesini takdim ediyoruz" dedi.

Afşin’deki esnafların büyük bir kısmını ziyaret ederek yeni yılını kutladıklarını belirten Topaktaş, ziyaretlerin devam edeceğini dile getirdi.

Yılmazlar giyim sahibi Halil Yılmaz, Hakan Topaktaş'ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ise şöyle ifade etti:

"Başkanımızın bu güzel düşüncesinden dolayı ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Geldiği günden beri bu adetini hiç geride bırakmadı. Devamlı esnaf ziyaretlerini yaptı. Çam sakızı çoban armağanı hediyelerle biz esnafları her zaman hatırlayarak gönlünü aldı.Ben kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi bozmasın başarılarının devamını diliyorum"

Editör: Haber Merkezi