AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç, uzman ekibiyle birlikte hazırladığı Kahramanmaraş’ı geleceğe taşıyacak dev projeleri kamuoyuna açıklıyor.

Erkoç projelerin sadece kent geneline değil insanların da gönüllerine hitap edeceğini söyledi.
Kahramanmaraş’ı her alanda bir adım öne taşıyacak, yaşam kalitesini daha da müreffeh haline getirecek dev projeler halkla buluşuyor. Mühendis kimliğiyle kentin geleceğine yön verecek, hayallerin gerçeğe dönüştüğü projeler büyük bir merak içerisinde bekleniyor.
“Büyük dönüşüm başlıyor” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Erkoç, Çarşamba akşamı saat 19.00’da Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde düzenlenecek programla merakla beklenen projelerini Kahramanmaraşlılara açıklayacak.
Kahramanmaraş’ın Türkiye’nin 2023 vizyonunda hak ettiği noktada yer alması için gece-gündüz çalıştıklarını ve 30 Mart’ın ardından kahraman şehri, çılgın projelerle buluşturacaklarını ifade eden Erkoç, “İstiklal mücadelemizde en ön safta yer alan Kahramanmaraş’ımızı, istikbal mücadelesinde de yıldızlaştıracak projelerle geliyoruz” dedi.
Kahramanmaraş sevdasını daha çocuk yaşlardan itibaren yüreğinde taşıdığını dile getiren Erkoç, “Bizim tek derdimiz var. O da bu millete hizmet etmek. Bizler bu aşkla büyüdük, bugünlere geldik. Tek gayemiz bu güzel şehre ve onun kahraman insanlarına daha yaşanılabilir bir şehir hazırlamak. Projelerimiz büyük, projelerimiz heyecan uyandıracak türden. Çünkü biz, ‘Bizim kudretimizin ulaştığı yerlere onların hayalleri bile ulaşamaz!’ diyen ve adını taşımaktan gurur duyduğum Fatih Sultan Mehmet Han’dan ilham alıyoruz. Çünkü biz hayalleri gerçeğe dönüştüren Recep Tayyip Erdoğan’la aynı yolda yürüyoruz” diye konuştu.
Projeleri hazırlarken, 7’den 70’e toplumun tüm kesimlerine hitap edecek çalışmalar hazırladıklarını dile getiren Erkoç, sözlerini şöyle tamamladı:
“Bizim merkezimiz insan ve insan odaklı hizmet üretiyoruz. Bu çalışmalarımızı yaparken de hareket noktamız bu oldu. Projelerimiz içerisinde Fatmalı’da yaşayan 5 yaşındaki Hatice Nur’a daha aydınlık yarınlar bırakmayı amaçladık. Kale’de yaşayan 95 yaşındaki Ali Amcamızın, torunlarına bıraktığı memleketin emin ellerde olduğunu hissetmesini gaye edindik. Çünkü biz ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışından gelen bir ecdadın torunlarıyız. Bu düşüncelerle, ulaşımdan kentsel dönüşüme, turizmden sosyal belediyeciliğe kadar hazırladığımız tüm projelerimizi vatandaşlarımızla paylaşacağız. Tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizi Çarşamba akşamı saat 19.00’da Mehmet Akif Kültür Merkezi’ne bekliyoruz.”
dedi.
Editör: Haber Merkezi