Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Kahramanmaraş’ın kültür ve sanatını elbirliğiyle tanıtmaya devam edeceklerini belirterek, “Kahramanmaraş’ın güzelliklerini her yere taşıyacağız” diye konuştu. 

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Etimesgut Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 11. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali’ndeki Kahramanmaraş standını ziyaret etti. Burada konuşan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, uluslararası festivallerin dostluk ve akrabalık bağlarını geliştirme ve ülkelerarası kültürleri tanıma bakımından büyük önem taşıdığını belirterek, bu tip organizasyonların her ilde yaygınlaştırılarak, sürmesi gerektiğini vurguladı. 

Kahramanmaraş’ın kültür ve sanatının tanıtılması konusunda belediye olarak katkı sağlayan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’e de teşekkür eden Dedeoğlu, konuşmasında Kahramanmaraş’ın güzelliklerini her yere taşımaya devam edeceklerini kaydetti.

  Sanatçı Alişan’ın da sahne aldığı festivalde MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve Kahramanmaraş ve İlçeleri Kültür Derneği Başkanı Abdurrahman Köroğlu, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’e günün anısına ceviz oymalı bir sandık hediye etti.
Editör: Haber Merkezi