Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi’nde öğrencilere yönelik “Sosyal Sorumluluk” konusunda konferans verdi.
Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, sosyal sorumluluk projelerinin birçok ülkede başarılı bir şekilde uygulandığını belirterek, ülkemizde de daha da yaygın bir şekilde uygulanmasının yerinde olacağını vurguladı.
İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi’nde öğrencilere seslenen MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, bugün devletin el atamadığı pek çok alan bulunduğunu söyledi. Sosyal sorumluluk gerektiren alanların, devletin el atamadığı alanlardan birisi olduğuna işaret eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, bu alanda gönüllü kuruluşların ve sivil toplum örgütlerinin yoğunlaşması ve desteklenmesi gerektiğini söyledi.
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, ülkemizde yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin yaygın bir şekilde yeri geldiğinde uygulandığını da hatırlatarak, her dönemde başta eğitim ve sağlık olmak üzere çok sayıda alanda hayırseverler tarafından sunulan hizmetler bulunduğunu ifade etti.
Özellikle Üniversite öğrencilerine yönelik, sosyal sorumluluk projelerinin yaygınlaştırılması gerektiğini de belirten MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, bu konuda öğrenci dernekleri ve kulüplerine destek sağlanması gerektiğini açıkladı.
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, konferansta ülkemizde 8.5 milyon engelli bulunduğunu da bildirerek, bu engellilerin eğitim, sağlık, istihdam ve rehabilitasyon gibi konusunda çok sayıda sorumluluk projesine ihtiyacı bulunduğunu sözlerine ekledi
Editör: Haber Merkezi