Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, 2014 yılının çok sıkıntılı geçtiğini belirterek, 2015 yılının milletimiz için umut yılı olacağını söyledi. 

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, yayınlamış olduğu yeni yıl mesajında 2014 yılının 2013 yılından daha zor geçtiğine işaret etti.

Türkiye’nin çözüm bekleyen sorunlarının her geçen gün biraz daha arttığına dikkat çeken MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, ülkemizdeki yoksul insan sayısının 30 milyona dayandığını ifade ederek, genç nüfusta işsizlik oranının yüzde 18 olduğunu açıkladı. İşçi, memur, emekli ve dar gelirli ailelerin AK Parti hükümetinden hak ettikleri maaş zamlarını bir türlü alamadıklarını da iddia eden Dedeoğlu, mesajında ayrıca şu sözlere yer verdi:

 “Bugün üreticilerimiz emeğinin karşılığını alamaz hale gelmiştir. Çiftçilerimiz perişan durumdadır. Sanayi sektöründe rekabet gücü kalmamıştır. Küçük esnafımızın işleri iyice bozulmuştur. Küçük esnaf, büyük AVM’ler karşısında ayakta durmaya çalışmaktadır. Toplumun hemen hemen her alanında sıkıntı yaşanmaktadır. Bu nedenle, 2014 yılı çok sıkıntılı geçmiştir. Bu yıl içinde akılda kalan hiçbir önemli hizmeti olmamıştır. Tam tersine milletimiz 2014 yılını 17-25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk olaylarını konuşmakla geçirmiştir. 2015 yılı milletimiz için umut yılı olacak. Çünkü 2015 yılında milletimiz sandıkla buluşacak ve AKP iktidarından kurtulacak.   

Bütün bu duygu ve düşüncelerle; başta ülkemiz olmak üzere Kahramanmaraş ve tüm insanlığa yeni yılın sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum.”    
Editör: Haber Merkezi