Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven,  ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla görev yapan gazeteciler, televizyon ve internet medya temsilcileri ile bir araya geldi.

Güven, Afşin Belediyesi Hanımlar Kültür ve Spor Merkezi, Kültür Merkezinde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Doğru ve tarafsız habercilik anlayışının her zamankinden daha önemli hale geldiğini belirten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “5. birlikteliğimiz ve 5 yıldır bugünü unutmamaya çalışıyoruz. Kamuoyunun bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi konusundaki gayretleriniz yadsınamaz. Emekleriniz çok büyük. Çağımızda sosyal medyanın önemi çok arttı ama gazeteciliğin tadı aynı şekilde devam ediyor. Ben göstermiş olduğunuz emek ve gayretlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Nice yıllar birlikte olmayı diliyorum. Rabbim emeğinizi zayi etmesin, kolaylıklar versin, muvaffak etsin diyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz Kutlu olsun” açıklamasında bulundu.

Güven, konuşmasının ardından ilçede görev yapan basın mensuplarına hediye takdim etti.

Editör: Haber Merkezi