Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, bir dizi açılış ve incelemelerde bulunmak üzere bugün Kahramanmaraş’a gelecek.
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın, Kahramanmaraş’ı yeniden hayal etmek sloganı ile başlatılan çalıştaylar çerçevesinde; Gençlik ve Spor alanında,sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, spor adamları, milletvekilleri, belediye başkanlarıve ilgili kuruluşların katılımıyla gerçekleştirilecek, bir dizi temel atma ve incelemelerde bulunmak üzere Kahramanmaraş’a geleceği belirtildi.
           
Bugün sabah saat 10.00’da Kahramanmaraş’ta olacak olan Bakan Kılıç, Valilik ve Belediye Başkanlığı’nı ziyaretin ardından, saat 11.15’de 12 Şubat Stadyumunun yan tarafında gerçekleştirilecek olan gençlik merkezi temel atma törenine katılacak.
           
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde spor salonu açılışı yapacak olan Bakan Kılıç, daha sonra 1000 öğrenci kapasiteli kredi yurtlar binası inşaatında incelemelerde bulunacak.
          
 Saat 13,15’te Ramada Otel’de düzenlenecek olan değerlendirme toplantısına katılacak olan Bakan Kılıç, daha sonra NEFADER Gençlik Merkezi’nin açılışını yapacak, ardından esnaf ziyaretinde bulunacak. Son olarak AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek olan Bakan Kılıç, akşam saatlerinde tekrar Ankara’ya dönecek.
Editör: Haber Merkezi