200 saatlik çalışma ile 806 ilçenin adayını belirleniyor. Mehmet Ali Şahin konuya ilişkin olarak açıklama yaptı ve adayların açıklanmasında sona gelindiğini her an açıklanabileceğini duyurdu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "200 saatlik çalışma ile 806 ilçenin adayını tespit ederek genel başkanımızın onayına sunma noktasına geldik" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, "81 il için başkan adaylarımızı belirledik ve Başbakanımız ile takdimini yaptık. Şu an Başbakanımız ve Genel Başbakanımız'ın yoğunluğunda dolayı toplantılara katılamıyor ama çalışmalar devam ediyor. 806 ilçenin belediye başkan adayını tespit ederek genel başkanımızın onayına sunma noktasına geldik" dedi.
"SONA GELDİK"
Şahin, 806 ilçe belediye başkan adayını belirlediklerini açıkladı. Türkiye'nin artık 30 Mart yerel seçimlerinin havasına girdiğini anlatan Şahin, şöyle konuştu: "Tüm il belediye başkan adaylarımız genel merkezimiz tarafından belirlendi ve kamuoyuna takdim edildi. Seçim üst kurulumuz tarafından yerel seçimlerle ilgili aday belirleme noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Genel Başkanımızın ve Başbakanımızın devlet işleri ve iş yoğunluğu nedeniyle toplantılarımıza tam katılamıyor. Benim riyasetimde yapılan çalışmalarda şuanda ilçe belediye başkanlarımızla ilgili tespit aşamasındayız ve sona geldik."
806 İLÇE TAMAM 113 İLÇE MASADA
200 saati aşkın çalışma yaparak 806 ilçemizin belediye başkan adayını tespit ederek genel başkanımızın onayına sunma noktasına geldik. 113 ilçemizle ilgili çalışmamız devam ediyor." İlçelerle ilgili karar vermekte zorlandıklarını anlatan Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir anket yaptırdık. Bu anketler tatmin etmedi ve başka bir firmaya daha anket yaptırdık. Önümüzdeki hafta genel başkanımızın onayına sunarsak ilçe belediye başkanı adaylarımızı açıklarız. Gönlüm arzu ederdi ki, Karabük ilçe belediye başkanlarımız noktasında çalışmalarımızı tamamladık ama genel başkanımızın onayı olmadan açıklayamıyorum. Şuanda görevde bulunan mevcut ilçe Belediye Başkanlarımız açıklanmış gibi çalışmalarınıza devam edin. Yani bu görevi sizlere yeniden verilmiş gibi çalışmalarınızı yapın ve yakında açıklanacak zaten."dedi.
 
Editör: Haber Merkezi