AK Parti Afşin İlçe Başkanlığına atanan Ünal Peköz göreve başladı.

Mazbatasını alarak göreve başlayan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Peköz, Afşin'e hizmet noktasında ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

AK Parti İlçe Başkanlığı görevine layık görülmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Peköz, AK Parti İlçe Başkanlığı görevini layıkıyla yürüteceğini kaydetti.

Makamların geçici olduğunu belirten Peköz , "Bu bir bayrak yarışıdır. Afşin’imizin daha iyi hizmetler alabilmesi için sahada çok daha verimli çalışacağız” dedi.

Peköz, “Öncelikle bana bu görevi layık gören herkese teşekkür ediyorum.  Bu görevi layıkıyla yapacağıma ve elimden gelen bütün gayreti göstererek vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağım. Heyecan verici bir süreçti. İlçemizden 3 arkadaşımızla birlikte Genel Merkezimize gittik. Diğer arkadaşlarımızda çok güzide insanlar. Fakat bir kişi olmak durumundaydı. Genel Merkez de beni layık gördü. Bu görevin bize tevdi edilmesinin ardından Belediye Meclis Üyeliği görevimden de istifa ettim. Allah’ın izniyle hizmet bayrağını daha ileriye taşımak için çalışacağım." dedi

3 Aralık Pazar günü AK Parti Afşin 6. Olağan İlçe Kongresine ilişkin açıklamada bulunan Peköz, tüm misafirleri en iyi şekilde ağırlayıp kongreyi tamamlayacaklarını kaydetti.

Peköz, AK Parti Afşin 6. Olağan İlçe Kongresine ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

“3 Aralıkta bildiğimiz gibi kongremiz var. Bu kongrede tüm misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayıp kongremizi gerçekleştireceğiz. Önemli olan kongreden sonra bu görevi mümkün olduğunca Afşin’e hizmet ederek geçirmek. 2019’da seçimlerimiz var. Bu seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında durarak inşallah iyi bir oy oranı yakalayacağız."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Peköz, Yeşil Afşin Gazetesi Haber Merkezi’ne teşekkür etti.
 

AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda, Kahramanmaraş'ın 7 ilçesinin başkan adaylarının belirlenmesi ile birlikte kongre tarihleri de açıklandı.

Açıklamada yer alan ilçe başkanlarının isimleri ve kongre tarihleri şekilde;

1 - Afşin, Ünal Peköz 3 Aralık Pazar 2017 Saat 10:00

2 - Çağlayancerit, Mehmet Berk 26 Kasım 2017 Saat: 10:00

3 - Ekinözü, Bilal Eker 25 Kasım 2017 Saat 13:00

4 - Elbistan, Hasan Sungur 2 Aralık Cumartesi Saat 10:00

5 - Göksun, Ufuk Ünal 3 Aralık 2017 Pazar Saat 13:00

6 - Nurhak, Mehmet İnan 24 Kasım 2017 Saat 14:00

7 - Pazarcık, Harun Eskigün 26 Kasım 2017 Saat 13:00

8- Türkoğlu, 25 Kasım 2017 Saat 10:00

9- Dulkadiroğlu 2 Aralık Cumartesi Saat 13:00

Editör: Haber Merkezi