T.C. Göksun İcra Dairesi Tarafından Göksun'da 5.804 M² Tarla İcradan Satılıktır
İlan.gov.tr’ de verilen bilgilere göre;
2025/80 Tlmt.
Taşınmazın Gazete veya İnternet Haber Sitesi İlanı
Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2025/80 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Kahramanmaraş İl, Göksun İlçe, Gölpınar Mahalle/Köy, köyönü Mevkii, 125 Ada, 1 Parsel sayılı taşınmaz 5.804,11 m2 yüzölçümüne sahip tarla vasıflı olduğu görülmektedir.Taşınmazın 3/4 hissesi satışa çıkarılacaktır. Türkiye Elektrik İletim A.Ş.'nin 2.850 m2'lik irtifak hakkı baki kalarak ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün yazısı gereğisöz konusu taşınmazın; ifraz edilmemesi, pay ve paydaş sayısının artırılmaması, alıcının toplulaştırma şartları ile tescil işleminde alıcı bu şekilde kabul etmiş olacaktır.
Adresi : Gölpınar Mah.Köyönü Mevkii Göksun / KAHRAMANMARAŞ
Yüzölçümü : 5.804,11 m2
İmar Durumu : Taşınmazın imar planı kapsamında yer almadığı, ayrıca söz konusu parsele ait yapı ruhsatı, iskan belgesi, mimari proje veya diğer yapı belgelerine rastlanmamıştır.
Kıymeti : 1.835.389,65 TL
KDV Oranı : %10
Kaydındaki Şerhler: Taşınmaz takyidatı üzerinde 5403/5578 S.Y. Gereğince arazi toplulaştırması şerhi, 2850 m2'lik kısmında Türkiye Elektrik İletim A.Ş.'nin irtifak hakkı bulunmakta olup tescil bu şekilde gerçekleşecek olup tapu kaydındaki gibidir.
Artırma Bilgileri
| 1.Artırma | Başlangıç Tarih ve Saati : 23/02/2026 - 13:34 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bitiş Tarih ve Saati : 02/03/2026 - 13:34 |
| 2.Artırma | Başlangıç Tarih ve Saati : 26/03/2026 - 13:34 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bitiş Tarih ve Saati : 02/04/2026 - 13:34 |
(İİK m.114 ve m.126)
(*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.





