KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta kış koşullarında doğada yem bulmakta güçlük çeken hayvanlar için büyükşehir belediyesince yemleme çalışması yapıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, eşleriyle birlikte katıldıkları etkinlikte, çetin kış koşullarında yem bulmakta güçlük çeken hayvanlar için doğaya yem bıraktı.

Erkoç, gazetecilere yaptığı açıklamada, çetin geçen kış aylarında yaban hayatı ve kuşların da düşünülmesi gerektiğini söyledi.

Yaban hayatı için doğaya yem bıraktıklarını ifade eden Erkoç, "Adaletin timsali halifemiz Hazreti Ömer'in 'Dağlara buğdaylar serpin. Müslüman ülkede kuşlar aç demesinler' sözünü emir kabul ederek eşim Derya Erkoç Hanımefendi, Milletvekilimiz Sayın İmran Kılıç ve eşleri Fatma Kılıç Hanımefendi ile yaban hayvanlarının ve kuşların beslenmesi için doğaya yem bıraktık. Yaban hayatı yaşayan hayvanlar ile kuşlar bu çetin kış aylarında beslenmekte güçlük çekecekleri için onlara yardım ettik." dedi.

Kaynak: aa