Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Arakan’da acil yardıma ihtiyaç duyan Müslümanlar için insani yardım kampanyası düzenledi.

Arakan yardım kampanyasında Afşin İlçe Müdürlüğü ilçedeki okullara 14 bin zarf dağıtıldı. Öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin bağışlarıyla 35 bin TL para toplandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Kahramanmaraş İl AFAD Müdürlüğü, Hayrat Yardım, TÜGVA, Genç Ufuk ve İHH gibi kuruluşların işbirliği ile Arakan’daki mazlumlar için yapılan yardım kampanyasına Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak katkıda bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, AFAD, Hayrat Vakfı ve TÜGVA’ nın işbirliğinde yapılan kampanya neticesinde bizimde bir katkımız olsun diyerek öğrencilere para yardım zarfı dağıttıklarını kaydeden Afşin İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Uğur Erkin şöyle konuştu: “Okullarda  kısa bir süre içerisinde 35 bin lira kadar para topladık. Bu paralar öğrencilerimizin kendi harçlıklarından artırdığı paralar. Velilerimizde bu kampanyaya ilgi gösterdi.  Arakan için Kahramanmaraş genelinde başlatılan yardım kampanyasına bizlerde katkıda bulunduğumuz için mutluyuz. Yardımlarından dolayı öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.”açıklamasında bulundu.

Erkin, ilçede toplanan nakdi yardımın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teslim ettiklerini söyledi.

Editör: Haber Merkezi