Galatasaray, yeni sezon öncesi orta saha transferi için dünya yıldızı bir ismi gündemine aldı. İddiaya göre sarı-kırmızılılar, Nicolò Barella transferi için ciddi girişimlere başladı.
George Gardi’nin devreye girdiği süreçte, oyuncu için tüm şartların zorlanacağı belirtiliyor. Transfer toplantısında Başkan Dursun Özbek, teknik direktör Okan Buruk ve Abdullah Kavukcu’nun da yer aldığı ifade edildi.
ORTA SAHAYA DÜNYA ÇAPINDA HAMLE
Galatasaray’da üst üste gelen şampiyonlukların ardından kadro planlaması hız kazandı. Yapılan transfer toplantısında scout raporlarıyla birlikte Gardi’nin önerdiği isimler masaya yatırıldı.
Bu isimler arasında Inter forması giyen Nicolò Barella’nın öne çıktığı ve teknik heyetin de oyuncuya sıcak baktığı iddia edildi.
“GETİRİRİM” SÖZÜ İDDİASI
İddiaya göre George Gardi, Barella için “İsterseniz Galatasaray’a getiririm” ifadesini kullandı. Bu açıklama sonrası yönetimin transfer için tüm imkanları zorlamaya hazır olduğu öne sürüldü.
INTER CEPHESİYLE GÖRÜŞME HAZIRLIĞI
29 yaşındaki yıldız orta saha için bu hafta Inter Milan yetkilileriyle temas kurulması bekleniyor. Ayrıca Okan Buruk’un oyuncu ile görüntülü görüşme yaparak projeyi anlatacağı iddia ediliyor.
BARELLA’NIN SEZON PERFORMANSI
Geride kalan sezonda 45 maça çıkan İtalyan yıldız:
3 gol
9 asist
3.999 dakika süre
ile dikkat çekici bir performans sergiledi.
FATİH TERİM’İN SÖZLERİ YENİDEN GÜNDEMDE
Fatih Terim’in geçmiş yıllarda Barella için “Büyük hayranıyım” sözleri yeniden hatırlatıldı. Bu açıklama transfer iddialarını daha da güçlendirdi.
Galatasaray yönetiminin, yıldız oyuncu için tüm şartları zorlayacağı ifade ediliyor.





