Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Emrah Gümüş, 2026 yılı ilk çeyreğinde yapılacak olan seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı. Gümüş, yaptığı basın açıklamasında görev süresi boyunca hayata geçirdikleri çalışmaları anlatarak, yeni dönemde de aynı azim ve kararlılıkla hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

“Odamızı Daha Güçlü, Daha İşlevsel Hale Getirdik”

Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda gerçekleştirdiği basın toplantısında konuşan Başkan Emrah Gümüş, göreve geldikleri günden bu yana oda binasının yenilenmesi, personel artışı ve hizmet kalitesinin yükseltilmesi gibi birçok yeniliğe imza attıklarını söyledi.

Gümüş, “Yaklaşık 4 yıldır büyük bir onurla yürüttüğüm bu görev süresince, odamızın kurumsal yapısını güçlendirerek esnafımıza ekonomik, sosyal ve manevi anlamda katkı sağlayacak birçok projeyi hayata geçirdik. Üyelerimizin daha modern koşullarda hizmet alması için oda binamızda tadilat ve yenileme çalışmaları yaptık. Ayrıca hizmet kapasitemizi artırmak için personel sayımızı da artırdık.” dedi.

Emrah Gümüş, Yeniden Adaylığını Açıkladı (3)

“Deprem Sonrası Esnafımızın Yanında Olduk”

6 Şubat depremlerinin ardından Afşinli esnafın yeniden ayağa kalkması için yoğun çaba gösterdiklerini ifade eden Gümüş, “Kaymakamlığımız, Afşin Belediyemiz ve AFAD ile koordineli şekilde çalışarak konteyner çarşıların kurulması ve rezerv alanlarının belirlenmesi süreçlerinde aktif rol aldık. KOSGEB, Kızılay, DOĞAKA, Dünya Bankası ve Uluslararası Çalışma Örgütü gibi kurumlar aracılığıyla sağlanan hibe ve kredi desteklerinin ilçemize kazandırılmasını sağladık. Bu sayede Afşin, deprem bölgesinde en fazla destek alan ilçe oldu.” diye konuştu.

“Afşin’in Kalkınması İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Başkan Gümüş, oda olarak yalnızca üyelerine değil, Afşin’in genel kalkınmasına da katkı sunduklarını vurguladı. “Odamız, sadece bir hizmet kurumu değil, aynı zamanda dayanışmanın, üretimin ve gelişimin merkezi haline geldi. Üyelerimizin her biri bizim için bir güç kaynağı. Sizlerin güveniyle yeni dönemde de aynı adalet, inanç ve samimiyetle çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Emrah Gümüş, Yeniden Adaylığını Açıkladı (1)

“Yeniden Adayım”

Açıklamasının sonunda yeniden adaylığını duyuran Emrah Gümüş, şu sözlerle konuşmasını tamamladı: “2026 yılı ilk çeyreğinde yapılacak olan Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde yeniden aday olduğumu büyük bir gururla açıklıyorum. Yeni dönemde de esnafımız için çalışmaya, odamızı daha ileriye taşımaya devam edeceğiz. Genel kurulumuzun Afşin’imize, ülkemize ve tüm esnafımıza hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Muhabir: Eda Nur Aydoğan