Yeni Parti Elbistan İlçe Başkanı Onur Gürbüz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte mazbatasını alarak başkanlık görevine resmiyet kazandırdı. Gürbüz, yeni dönemde birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı verdi.

Yeni Parti Elbistan İlçe Teşkilatının 1. Olağan Kongresi’nde ilçe başkanlığına seçilen Onur Gürbüz, seçim sürecinin tamamlanmasının ardından yönetim kurulu üyeleriyle Elbistan İlçe Seçim Müdürlüğüne giderek mazbatasını teslim aldı.

Mazbatasını alarak görevine resmen başlayan Gürbüz, yeni dönemde izleyecekleri çalışma anlayışına ilişkin açıklamalarda bulundu. Üstlendikleri görevin önemli bir sorumluluk taşıdığını belirten Gürbüz, mazbatanın yalnızca başkanlık görevinin resmiyet kazanması anlamına gelmediğini, aynı zamanda vatandaşlara karşı üstlendikleri sorumluluğun da göstergesi olduğunu ifade etti.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Gürbüz, Yeni Parti’nin çalışmalarında insanı, halkın iradesini ve toplumsal dayanışmayı ön planda tutacaklarını kaydetti. Elbistan’da tüm vatandaşlara açık bir anlayışla hareket edeceklerini belirten Gürbüz, toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelerek çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi.

“Milletimizin açtığı yolda, milletimizle birlikte yürüyeceğiz” diyen Gürbüz, kapılarının ve gönüllerinin bütün vatandaşlara açık olacağını vurguladı.

Yeni dönemin Elbistan ve parti teşkilatı için hayırlı olmasını dileyen Onur Gürbüz, birlik, beraberlik ve dayanışmayı güçlendirmeyi hedeflediklerini belirterek, daha adil, demokratik ve umut dolu bir gelecek için sorumluluk almaya devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi