Elbistan Mehmet Bölükbaşı Gençlik Merkezi bünyesinde gençlerin sanatsal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla kurulan Müzik Atölyesi hizmete açıldı.
Açılış törenine Elbistan Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, kurum müdürleri, gençlik liderleri ve çok sayıda genç katıldı.
Yeni açılan müzik atölyesiyle birlikte gençlere müzikal yeteneklerini geliştirme, farklı enstrümanları tanıma ve aktif şekilde müzikle uğraşma imkânı sunulacak. Atölyede gitar, bağlama, piyano ve ritim dersleri gibi çeşitli eğitimlerin verilmesi planlanıyor.

Açılışta konuşan Kaymakam Muhammet Fatih Demirel, “Gençlerimizin sadece akademik değil, kültürel ve sanatsal anlamda da gelişimini desteklemek hepimizin ortak görevidir. Bu atölyenin Elbistanlı gençler için bir buluşma ve üretim alanı olacağına inanıyorum.”ifadelerini kullandı.
Elbistan Mehmet Bölükbaşı Gençlik Merkezi yetkilileri ise, müzik atölyesinin gençlerin enerjisini sanata dönüştürmek ve yeteneklerini ortaya çıkarmak adına önemli bir adım olduğunu belirtti.









