Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası (ESO) ile Garanti Bankası Afşin Şubesi arasında düşük faizli kredi protokolü imzalandı.

Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası hizmet binasındaki törende Esnaf Odası Başkanı Hakan Topaktaş ile Garanti Bankası Afşin Şube Müdürü Gökhan Gürsoy protokole imza attılar.

İmza töreninde konuşan Topaktaş, “İmzalanan anlaşma çerçevesinde odaya kayıtlı üyeler Garanti Bankasının kredi paketlerinden ve yenilikçi ürünlerinden uygun koşullarla faydalanabilecek.”dedi.

Garanti Bankasının esnaflara uyguladığı düşük faizli kredi imkânlarından faydalanmasını sağlanmak için protokolün imzalandığını belirten Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, " Esnaflarımız son dönemde sıkıntılı günler geçirmekte. Esnaflarımıza destek olmak amacıyla Esnaf Odası olarak ilçemizdeki Garanti Bankası şubesiyle bir protokol gerçekleştirdik. Yapılan sözleşmede Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odasına kayıtlı esnaflarımız ve üyelerimiz Garanti Bankasından alacakları kredilerde faiz ve ertelemede kolaylıklar sağlanacak.  İnşallah bu anlaşma hayırlara vesile olur. Yapılan anlaşma bir nebze olsun esnaflarımıza yardımı olur.  Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Garanti Bankası esnaflarımızın emrinde." diye konuştu.

Garanti Bankası Afşin Şube Müdürü Gökhan Gürsoy da yapılan anlaşma çerçevesinde Esnaf ve Sanatkârlar Odasına bağlı esnafların üç ay ertelemeli ve uygun faiz oranıyla kredi verileceğini söyledi.

Bu zor dönemde esnaflarımıza bir can suyu olsun diye sözleşme yapma gereği duyduklarını söyledi.

Editör: Haber Merkezi