Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan öğretmenlerin ve idarecilerin eğitimin kalitesini artırmak için etkin öğretim, kültür ve sanat, hayat boyu öğrenme, değerler eğitim, rehberlik ve psikolojik danışmanlığı, üretim odaklı inovatif düşünce ve uygulamaları, kız çocuklarının okullaşması, bilişim ve teknolojileri yazılım uygulamaları, sürdürebilir çevre, kurumsal kapasitenin geliştirilmesi, okul öncesi eğitimde farkındalık çalışması konularında öğretmenlerin ve idarecilerin benimde bir projem var fikir yarışması ile görüşleri alınacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Afşin Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba, “Afşin Mili Eğitim Müdürlüğü olarak Benim De Bir Fikrim Var projesini hayata geçirmek istiyoruz. 1500’e yakın personelimiz, 20 bine yakın öğrencimiz var. Bizde bu iletişimi sağlayabilmek için böyle bir çalışma yapmak istedik. Çalışmanın özü aslında eğitimi daha nitelikli, daha kaliteli hale getirmek isteyen duayeni, uzmanı olan öğretmenlerimizin fikirlerini almaktır. Afşin’de akademik başarının bir ileri aşamaya taşınmasını sağlamak. Kültürel faaliyetler sosyal ve sportif faaliyetler alanında çok ciddi aşamalar kaydettik, akademik başarımızda kötü bir noktada değil ama bunu daha ileriye, daha üst noktalara taşıyabilmenin yollarını arıyoruz. Bu bağlamda öğretmenlerimizin konuyla ilgili görüşlerini başvurmak, fikirlerini tespit etmek ve bu fikirleri bir program dahilinde uyarlamak istiyoruz. Bu vesileyle projeyi hazırlayan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

Proje, 30 Aralık 2022 – 6 Ocak 2023 tarihine kadar öğretmenlerin fikirleri alınacak. 9-13 Ocak 2023 tarihinde ise dereceye giren öğretmenler belirlenecek.

Editör: Haber Merkezi