Afşin Final Okulları ve Final Kişisel Gelişim Kurs Merkezi Kurucusu Tufan Yanar, kayıt ücretlerinde büyük bir indirim yaptıklarını söyledi.

2022-2023 eğitim öğretim döneminde ilk defa öğrenci kabul ederek eğitime başlayacak Afşin Final Okulları öğrenci kayıtlarında indirime gitti.

Gazetemizi ziyaret ederek, konu hakkında bilgilendirmede bulunan Afşin Final Okulları Kurucusu Tufan Yanar, eğitim hizmetlerinin büyük fedakarlıklar gerektirdiğini belirterek, şu ifadelere yer verdi:

“Final Okulları Genel Merkezimizin almış olduğu karar doğrultusunda yeni açılan kampüs okullarında geçerli olmak kaydıyla fiyatlarda indirim kararı alındı. Afşin Final olarak bizlerde bunu destekledik.  Amacımız bölgemizde hem okulumuzu tanıtmak, hem de Final Okullarını kalitesini bir fazla öğrenciyle ulaştırabilmek.”

Kampanyanın 15 gün süreyle geçerli olacağının altını çizen Yanar, “Final kalitesini daha çok vatandaşlımıza ulaştırmak istiyoruz. Buna göre 15 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında geçerli olmak üzere dev bir kampanya başlattık. 2022-2023 eğitim öğretim yılında geçerli olmak üzere kayıt ücretlerimiz şu şekilde olacak; Fen Lisesi 25 bin lira yerine 16 bin lira, Anadolu Lisesi 23 bin lira yerine 15 bin lira, ortaokul 22 bin lira yerine 14 bin lira, ilkokul kayıtlarımızı ise 20 bin lira yerine 12 bin 500 lira olarak fiyatlandıracağız.” İfadelerine yer verdi.

2022-2023 eğitim öğretim dönemine hem fiziki yapı hem de kaliteli eğitim kadrosuyla hazır olduklarına değinen Yanar, vatandaşları bu özel kampanyadan yararlanmaya davet etti.

Editör: Haber Merkezi