LGS, AYT, TYT, KPSS’ye hazırlanan öğrenciler için 8-10 kişilik özel sınıflarla, güçlü yayın, sınırsız etüt, birebir soru çözümü ve uzman kadrosuyla Afşin Final VİP Kişisel Gelişim Kursu faaliyete geçti.

Afşin Final VİP Kişisel Gelişim Kursu, ek dersler, etütler ve telafi eğitimlerle Afşinbey Caddesi Fen Lisesi karşısında eğitim ve öğretim faaliyetlerine başladı.

Afşin Final VİP Kişisel Gelişim Kursu Müdürü Emine Gümüşay, “Bölgede eksikliği hissedilen kişisel gelişim kursu vip tarzında 8-10 kişilik pandemi kurallarına uygun sınıflarla ve 200 metre karelik geniş ve ferah etüt salonumuzla eğitim ve öğretim faaliyetlerine başlamıştır. Kişisel gelişim kursumuzda LGS, TYT, AYT, KPSS öğrencilerine eğitim vermekteyiz. 25 Temmuz itibariyle başlayacak olan tanıtım derslerimize tüm öğrencilerimizi bekliyoruz” dedi.

Afşin Final Okulları ve Final Kişisel Gelişim Kursu Kurucusu Tufan Yanar da, “Afşin’de eksikliğini hissettiğimiz Final’in ikinci kurumsal kimliği olan dershane ve kişisel gelişim kurs merkezimizde çalışmalarımızı tamamladık. 1000 metrekarelik alanda hayata geçirilen kurs merkezimiz Afşin’imize hayırlı olsun. Dersliklerimiz 10 kişilik, 200 metrekare etüt odasıyla, sosyal etkinliklerin de olacağı kurs merkezini ilçemize kazandırdık.” İfadelerine yer verdi.

Afşin Final VİP Kişisel Gelişim Kursu, 27 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti verecek.

Editör: Haber Merkezi