Afşin’de düzenlenen genç erkekler voleybol turnuvasında birinci olan Afşin Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi il üçüncüsü oldu.

2018-2019 eğitim öğretim yılı okul sporları kapsamında Afşin’de gençler voleybol turnuvasının tamamlanmasının ardından birinci olan Afşin Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi Kahramanmaraş’ta düzenlenen müsabakalarda il üçüncüsü oldu.

26 Kasım-17 Aralık 2018 tarihlerinde Osman Sayın Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakada Afşin’i temsil eden Afşin Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi, Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini mağlup ederek üçüncülük kupasını kaldırdı.

Afşin Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi Okul Müdürü Güllü Dağlı Cırık, okul öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik ederek Afşin’i temsil etmekten gurur duyduklarını belirtti.

Cırık, “2018-2019 eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyet programı kapsamında Afşin Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi olarak Afşin’de düzenlenen genç erkekler voleybol turnuvasına katılarak birincilik elde ettik. Daha sonra Afşin’imizi temsilen Kahramanmaraş’ta düzenlenen müsabakalara katıldık ve buradan da il üçüncüsü olmak okulumuza nasip oldu. Afşin’i temsil etmek okulumuz için oldukça gurur vericiydi. Öğrencilerimin göstermiş olduğu azimden ötürü onlara teşekkür ediyorum. Yine okulumuz beden eğitimi öğretmenleri Bahattin Gülhan ve Yusuf Özgül’e de teşekkür ediyorum. Gençler bizim geleceğimiz. Onlara bu imkânı sağlayan başta Afşin Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Asef Arslan olmak üzere, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’ya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz’a teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Voleybol Genç Erkeklerde Derece elde eden okul takımlarının sıralaması şu şekilde oluştu.

Genç Erkekler(A)

1.Kahramanmaraş Spor Lisesi

2.Göksun Anadolu Lisesi

3.Afşin Eshab-ı Keyf Anadolu Lisesi

4.Şehit Galip Özmen M.T.A.L        

Editör: Haber Merkezi