Afşin Belediyesi, okul bahçelerini düzenleme çalışmaları kapsamında TOKİ Eshab-ı Kehf Ortaokulu bahçesini kilit parke taşı döşedi.

Eğitime destek olmayı belediye olarak görev bildiklerini ifade eden Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, "Belediye olarak eğitime büyük önem veriyoruz. İmkânlarımız çerçevesinde her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Eğitimde başarının desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Amacımız öğrencilerimize daha güzel ortamlarda eğitim verilmesini sağlamaktır. Çocuklarımız kış günlerinde yağmur ve çamur olmadan rahatça hareket edebilmelerini istiyoruz. Okullarımızı modern bir görünüme getirerek, çocuklarımızın daha temiz, sağlıklı ve kaliteli bir öğretim görmelerini sağlamak için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz. Çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

TOKİ'den parke teşekkürü

Çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren TOKİ Eshab-ı Kehf Ortaokulu Müdürü Ali Temel, "TOKİ Eshab-ı Kehf Ortaokulu olarak kendi imkânlarımızla bu çalışmaları yaparken zorlanırdık. Okulumuzun bahçesinde tozdan ve çamurdan dolayı çocuklarımız oyunlarını rahat bir şekilde oynayamıyorlardı. Belediyemizin okulumuzun bahçesine yaptığı kilitli parke taşı döşemesiyle hem çocuklar oyunlarını rahat oynayabilecekler, hem de okulumuz temiz kalacak. Çalışmalardan çok memnunuz. Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven’e ve belediye personeline çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi