Elbistan’ın İncecik Mahallesi’nde, 6 Şubat depremleri nedeniyle ağır hasar gören ve yıkılan cami, hayırsever mahalle sakinleri ve vatandaşların destekleriyle yeniden inşa edildi.

Deprem Şehidi Ali Haydar Samancı Adına İnşa Edilen Cami İbadete Açıldı (4)

Programa Elbistan Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mevlüt Kurt, Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Oğuzhan Yıldırım, Tokat Baydarlı Belediye Başkanı Mustafa Asker ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Deprem şehidi ve sağlık çalışanı Ali Haydar Samancı’nın isminin verildiği cami, düzenlenen tören ve kılınan Cuma namazı ile resmen ibadete açıldı.

Deprem Şehidi Ali Haydar Samancı Adına İnşa Edilen Cami İbadete Açıldı (2)Deprem Şehidi Ali Haydar Samancı Adına İnşa Edilen Cami İbadete Açıldı (3)

Kaynak: Haber Merkezi