Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi bünyesinde, öğrencilerin akademik çalışmalarını desteklemek amacıyla hazırlanan iki yeni etüt salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Hayırsever veli Sibel Öz’ün katkılarıyla kazandırılan salonlardan biri, 6 Şubat depreminde şehit olan öğretmenimiz İlker Görgülü’nin ismini taşırken, diğeri Sibel Öz’ün adını taşıyor. Bu anlamlı isimlendirmeler, eğitim ve dayanışma ruhunu bir araya getiriyor.

Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi’ne İki Yeni Etüt Salonu Kazandırıldı2

Açılış törenine Ömer Oruç Bilal Debgici, il ve ilçe eğitim yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan yetkililer, eğitime yapılan bu tür desteklerin öğrencilerin başarılarını artırmada önemli rol oynadığını vurguladı.

Etüt salonları, modern donanımları ve rahat çalışma alanlarıyla öğrencilerin ders çalışma motivasyonunu yükseltecek ve okul bünyesindeki eğitim kalitesini güçlendirecek bir adım olarak öne çıkıyor.

Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi’ne İki Yeni Etüt Salonu Kazandırıldı3Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi’ne İki Yeni Etüt Salonu Kazandırıldı1Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi’ne İki Yeni Etüt Salonu Kazandırıldı4

Kaynak: Haber Merkezi