Zonguldak'ta özel bir şirkette inşaat işçisi olarak çalışan Cuma Karakuş (32) çalıştığı inşaatın 4. katından  düşerek hayatını kaybetti.
Afşin'e bağlı Binboğa Mahallesi Tomas Mezrası nüfusuna kayıtlı olan ve tünel kalıp işçiliği yapan Karakuş'un Zonguldak'ta çalıştığı binanın 4. katından dengesini kaybederek düştüğü öğrenildi.

Alınan bilgilere göre, İnşaatın 4'üncü katında Karakuş'un dengesini kaybederek düştüğünü gören diğer arkadaşları durumu hemen 112 Acil Servis’e bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri burada ilk müdahaleyi yaptı.  

İlk olarak Zonguldak'ın Kozlu İlçesi Devlet Hastanesine kaldırılan Cuma Karakuş (32) daha sonra Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi. İlk düştüğü anda bilincinin yerinde olduğu bildirilen Karakuş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis ekipleri, Karakuş'un düştüğü alanı güvenlik çemberine alarak incelemelerde bulundu.
Aslen Binboğa Mahallesine bağlı Tomas Mezrası nüfusuna kayıtlı olan Cuma Karakuş (32)'un İlçe Merkezinde Gazi Osman Paşa Mahallesinde ikamet ettiği, evli ve 8 aylık bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Karakuş'un cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ulu Camiide kılınacak cenaze namazının ardından Tomas Mezrasında toprağa verilecek.

Editör: Haber Merkezi