Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar ve köy muhtarları MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız’ın seçim bürosunu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Geçtiğimiz günlerde seçim bürosunu açan MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar ve köy muhtarları MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşma yapan Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar, “Afşin Ziraat Odası olarak, MHP Afşin Belediye Başkanı Adayı Adem Yıldız’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Ziraat Odası olarak bizlerin bütün siyasi partiye mesafesi aynı. Bizim dileğimiz Afşin’de kardeşçe ve huzurlu bir ortamda bir seçim geçirmeyi istiyoruz. ”dedi.
Daha sonra konuşma yapan MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, “Afşin Ziraat Odası Başkanımız Hasan Akpınar MHP Afşin seçim bürosunu ziyaret etti ve bizlere hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Kendilerine tüm teşkilatımız adına çok teşekkür ediyorum. Bizlerde Afşin’de huzurlu, bütünleştirici bir seçim ortamının olacağına inanıyoruz. Seçim sonunda inşallah kazanan Afşin olacak.” dedi.
Yıldız konuşmasını şöyle sürdürdü:
“30 Mart’ta yapılacak olan seçimlere yoğun bir şekilde hazırlanıyoruz. Seçim çalışmalarımız kapsamında Afşin merkezde, beldelerimizde ve köylerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek onlarla istişare ediyoruz, sorunlarını dinliyoruz ve bizim projelerimizi anlatıyoruz. Ziyaretlerimizin yaklaşık olarak üçte ikisini tamamladık. Bundan sonraki süreçte beldelerimizde MHP seçim bürolarımızı açacağız, sivil toplum kuruluşlarımıza ziyaretlerde bulunacağız. Halkımızla sık sık bir araya geleceğiz. Vatandaşlarımızı tek tek, kapı kapı ziyaret ederek inşallah hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz.”
Editör: Haber Merkezi