Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar, çiftçi için son derece önemli olan Mısır Kurutma Tesisinin açılmasını sağlayan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’a teşekkür etti.
Afşin’de son yıllarda artan mısır üretimi ve buna bağlı olarak çiftçilerin mısır kurutma tesisi ihtiyacı, Elbistan TMO’da kurulan tesisle giderilecek.
Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar, basın toplantısı düzenleyerek çiftçilerin her zaman yanında olan AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal’a teşekkür etti. Akpınar, “Geçtiğimiz aylarda İlçemize gelen AK Parti Grup Başkanvekilimiz, burada çiftçilerin sorunlarını dinlemişti. Bizlerde Mısır Kurutma Tesisinin kurulması gerektiğini söylemiştik. Sayın AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal’da gerekli girişimlerde bulunarak Elbistan’a mısır kurutma tesisi açtırdı. Çiftçimiz TMO’ya mısır satmak istediği zaman alınan mısır kurutularak, hemen yanındaki depolarda saklanacak. İsteyen çiftçimiz de ürününü serbest piyasaya satmış olsa dahi, mısır kurutma hizmetinden yararlanabilecek. Sizlerin aracılığı ile AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’a teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
Editör: Haber Merkezi