Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular.
AK Parti Afşin Seçim Bürosunda yapılan ziyarette konuşma yapan AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, Adatepe Barajının su tutmaya başladığını, Karakuz Barajının da proje ihalesinin yapıldığını kaydetti.
Güven, “Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar ve yönetim kurulu üyeleri bizlerin ziyaretine geldi. Bu nazik davranışlarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Şunun da bilinmesini isterim, AK Parti hükümeti döneminde, özellikle AK Partinin tabanını oluşturan, çiftçi, işçi, orta gelirli ve memurlara yönelik hizmetler ve yatırımlar yapıldı. Memleketimize de bu yatırımların bir kısmı hayata geçti kalan kısmı da birer birer hayata geçecek. Herkesin bildiği üzere Adatepe Barajı su tutmaya başladı, Karakuz barajının proje ihalesi yapıldı inşallah en kısa zamanda hizmete başlayacak. Gene köylülerimizle alakalı mikro sulama projesi hayata geçti, Sevin Gölet’imizin proje ihalesi yapıldı, yakın bir zamanda yer teslimi yapılacak. İnşallah hep birlikte giderek Sevin Gölet’imizin yer teslimini yapacağız. Zirai üretimin desteklenmesi anlamında Büyükşehir belediyemizle beraber üretici halinde hizmete açacağız. Zaten üreteci halinde hizmete açıldıktan sonra bizim toprağımıza ne üretmek istersek onu üretebileceğiz. Bizim en büyük sorunumuz pazarlama noktasındaydı. İnşallah üretici hailiyle bu sorunu aşacağız ve çiftçilerimizin ürünleri ellerinde kalmayacak. İnşallah bundan sonra geleceğe daha umutlu ve güvenle bakıyoruz. Bundan sonra kırsal bölgelerde yaşayan çiftçilerimizin ürünleri ve gelirleri güvence altında olacak bundan sonra.” dedi.
Daha sonra konuşma yapan Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar ise, “Bugün Afşin Ziraat Odası olarak AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven’i ziyaret ettik. 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin barış içerisinde, dostluk içerisinde, güzel bir seçim ortamında geçmesini temenni ediyorum. Seçilecek olan belediye başkanı inşallah Afşin çiftçimize önem verir.” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi