Kahramanmaraş Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Afşin’de yapıldı.

Afşin Ziraat Odası Başkanlığı ev sahipliğinde bir restoranda düzenlenen toplantıda konuşan Kahramanmaraş Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Mehmet Ali Bulut, yılın ilk il koordinasyon toplantısını Afşin’de gerçekleştirdiklerini söyledi.

Koordinasyon toplantısında, bölge çiftçisinin sorunları, talep edilen destekler ve hayvancılığın geliştirilmesi için yapılacak çalışmaları ele aldıklarını ifade eden Kahramanmaraş Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Mehmet Ali Bulut, şu ifadelere yer verdi:

“Ziraat odaları olarak her iki ayda bir araya gelerek, ilçelerimizdeki çiftçilerin sorunlarını konuşuyoruz. Çiftçilerimizin taleplerini alıyoruz. İlçe bazlı veya genel olarak tarım sorunlarının ele alındığı toplantının sonuçlarını rapor halinde Türkiye Ziraat Odaları Birliğine gönderiyoruz. Kahramanmaraş tarımının sorunlarının çözümü için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çiftçilerimizin ve üreticilerimizin her zaman yanındayız. Bizlere ev sahipliği yapan Afşin Ziraat Odası Başkanımız İbrahim Emiroğlu ve toplantıya katılan ziraat odası başkanlarımıza teşekkür ediyorum.”

2020 yılının ilk bölge koordinasyon toplantısına Afşin olarak ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Ziraat Odası Başkanı İbrahim Emiroğlu, “ Kahramanmaraş ve ilçelerimizin tarım sorunlarını konuşup karara bağlıyoruz. Çiftçilerimiz ile ilgili olumlu kararlar aldık. Toplantıya katılan oda başkanlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Toplantıya, Kahramanmaraş ilçe ziraat odaları başkanları katıldı.

Editör: Haber Merkezi