Afşin’de uzun yıllardır hizmet eden Zekioğlu Yapı Market yeni yerine taşındı. Zekioğlu markasına mühendislik ve eczane firmaları da eklendi.

Nazım Kaynak Bulvarındaki yeni üç işyerinin açılışı Afşin Müftüsü Hayrullah Balta tarafından okunan duanın ardından gerçekleştirildi.

Yapılan hayır duaların ardından birlikte kurdele kesilmesiyle açılışı gerçekleşen işletmeye çok sayıda çelenk ve tebrik kartının yollandığı görüldü.

Açışta konuşan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, ilçeye yakışan bir işyerinin kazandırılmasında emekleri geçenlere teşekkür ederek, bol kazançlar diledi.

Güven, “İlçemizde istihdam alanlarının çoğalması elbette bizi son derece mutlu etmektedir. İş alanları başta olmak üzere günümüzde artık insanlar işlerinin kolaylık çözümlenmesi önelidir. Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de çalışkan ve dinamik genç girişimcilere ihtiyacımız var. Yeni açılan işyeri sahibi kardeşimizin ilçemize güzel hizmetler yapacağından hiç kuşkumuz yok. Açılışını gerçekleştirdiğimiz yeni işyerinin hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum” dedi.

Kahramanmaraş Eczacılar Odası Başkanı Bahtiyar Murat Aras yeni açılan işyerlerinin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, şu ifadelere yer verdi:

“Afşin’de 20. eczanemizi açılışını yapıyoruz. Eczaneler olarak milletimize 7/24 hizmet veriyoruz. Eczaneler vatandaşımıza sağlık danışmanlığı hizmeti de vermektedir. Afşin’e 20. Eczaneyi kazandıran eczacımızı ve yeni yerine taşınan Zekioğlu Yapı Market işletmemize bol kazanç diliyorum.”

Açılışa, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Safi, MHP İlçe Başkanı Süleyman Aycan, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç, Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emrah Gümüş’ün yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Editör: Haber Merkezi