Afşin’in en kapsamlı yapı malzemeleri marketi ZE-KA Yapı Market hizmete başladı.

İsmail Kalay ve Oğuzhan Kalay tarafından Afşin’e kazandırılan ZE-KA Yapı Market için açılış töreni düzenlendi.

Nazım Kaynak Bulvarı üzerinde, iç ve dış dekorasyonda birçok farklı ürünün tek bir çatı altında toplandığı ZE-KA Yapı Market okunan duaların ardından açılış kurdelesi kesilerek bölgeye hizmet etmeye başladı.

Açılış töreninde konuşan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Afşin’de kalitesi yüksek mekanları görmek bizleri sevindiriyor. Şehrimize son zamanlarda güzel ve kaliteli hizmet veren mekanlar kazandırılmaya başlandı. Buna bir yenisi daha eklendi. Afşin ile ilgili esnafımızın, halkımızın gelecek ümitlerinin iyimser olduğunu gösteriyor. Burayı hizmete kazandıran işletmecilerimize Allah’tan hayırlı ve bol kazançlar vermesini diliyorum. Afşin’imize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Konuşmanın ardından ZE-KA Yapı Market’in açılış kurdelesi kesilerek, davetlilere ikramda bulunuldu.

Açılışa, AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, MHP Afşin İlçe Başkanı Süleyman Aycan, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emrah Gümüş, İYİ Parti Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, Afşin Ülkü Ocakları Başkanı Kenan Karaağaç ile çok sayıda davetli katıldı.


 

Editör: Haber Merkezi