Antalya'da düzenlenen Türkiye Görme Engelliler Yüzme Şampiyonası'nda 51 madalya kazanan Kahramanmaraşlı sporcular, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı'yı ziyaret etti.
Kabakcı ziyarette, sporcuların elde ettiği başarıyla gurur duyduğunu söyledi. Başarının kolay kazanılmadığını, bunun için özveriyle çalışılması gerektiğini belirten Kabakcı, şöyle konuştu:
"Sporcu kardeşlerimiz, yoğun bir çalışmanın ardından Türkiye dereceleri yaparak güzel bir sonuç almıştır. Görme engellilerde yaklaşık 1,5 yıldan bu yana disiplinli bir çalışma içerisindeydiler. Sonuçlarını da almaya başladık. Bundan sonra bu çocuklarımız, istikrarlı çalışmalarıyla daha da güzel sonuçlar alacaktır."
Kabakcı, tesislerin tüm imkanlarını sporcuların hizmetine sunduklarını ifade ederek, şampiyonaya katılan Ertuğrul Gazi Görme Engelliler Spor, Kahramanmaraş Gençlik Gücü Spor ve Akçakoyunlu İdman Yurdu Spor karma takımının, 30 birincilik, 19 ikincilik, 2 üçüncülük olmak üzere toplam 51 madalya kazandığını ifade etti.
Bu arada, yarıştığı 6 branşta 5 birincilik ve bir ikincilik elde eden Atakan Telli ise "Havuzda çok heyecanlıydım. Birincilikleri nasıl olduğunu bile anlamadım. Bu kadar başarılı olduğum için çok mutluyum. Kendimden bu kadarı beklemiyordum" diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi