Afşin’de hizmet veren Yunus Yapı Market, her yıl geleneksek olarak düzenlediği iftar yemeğini bu yılda düzenledi. Yunus Yapı Market, esnaf ve protokol üyelerini iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Yunus Yapı Market yetkilisi İlyas Kalfe, Pasha Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine katılan esnaf ve protokole teşekkür etti.

Bu yıl 5’incisi yapılan geleneksel iftar programında konuşma yapan Harun Kalfe Cenabı Allahın kendilerine ömür verdiği müddetçe geleneksel iftarlara devam edeceklerini belirtti.

Yaklaşık 300 kişinin katıldığı Esnaf ve Protokol iftarında misafirlerini kapıda karşılayarak yer gösteren Kalfe, “Bu yılda Esnafımıza yönelik iftar yemeği düzenledik. Ramazan ayı birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı bir aydır. İlçede esnaflık yapan bir çok arkadaşlarımızı ve protokol üyelerimizi davet ettik. Bütün konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Afşin Pasha Restoran’da yapılan iftar yemeğine, İlçe Kaymakamı Ali Edip Budan, İlçe jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Demir, İlçe Emniyet Müdürü Turan Yüce, Afşin Baro Başkanı Avukat Mehmet Turan, Ak Parti ilçe Başkanı Şeref Kırbıyık, Afşin Kent Konseyi Başkanı Hacı Bayram Veli Arıkan banka müdürleri, oda başkanları ile çok sayıda esnaf katıldı.

 

Editör: Haber Merkezi