Kahramanmaraş'ta 2 kişinin ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasına neden olan trafik kazasında, otomobile çarpıp kaçan tır şoförü yakalandı.
Alınan bilgilere göre, kazanın ardından kaçan TIR şoförünün yakalanması için çalışma başlatan Narlı Belde Jandarma Komutanlığı ekipleri, 3 gün boyunca çevredeki güvenlik kameralarını ve oto tamircilerini araştırdı. Yapılan çalışma sonunda, kazaya karışan aracın 02 EB 829 plakalı TIR olduğunun tespit edilmesi üzerine, aracın peşine düşüldü.
TIR'ın son olarak Adana'dan hareket ettiğini belirleyen jandarma, aracı Narlı bölgesinde durdurarak sürücü Ahmet A.'yı gözaltına aldı. Jandarma karakoluna götürülen zanlı, buradaki işlemlerinin ardından Pazarcık Adliyesi'ne sevk edildi. Zanlının kaza günü, Adıyaman'dan Gaziantep'e gittiği ve sürücünün "Yolu kısaltmak için ters şeride girdim" dediği öğrenildi.
Kahramanmaraş'ta 3 Mayıs'ta meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetmiş, 1 kişi de ağır yaralanmıştı. Sabah saat 05.00 sıralarındaki kazada, Hüseyin Taşkın idaresindeki 06 SM 563 plakalı otomobile, yola ters şeritten giren başka bir araç çarparak kaçmıştı. Sürücü Taşkın ve Zekeriya Uslu'nun hayatını kaybettiği kazada, Şükrü Özden ise ağır yaralanmıştı. 
 
Editör: Haber Merkezi