MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yıldız bu kapsamda Pazar yeri esnafını ziyaret etti.
30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’den Afşin Belediye Başkan Adayı olan Adem Yıldız, seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Bu ziyaretler kapsamında Yıldız, Pazar yeri esnafını ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi.
Yapılan ziyaret hakkında bilgi veren Adem Yıldız şunları kaydetti:
“30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için biz Afşin’de Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı olarak çalışmalarımızı başlattık. Genel merkezimiz tarafından adaylığım açıklandığı günden beri yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Halkımızla iç içe olup onlarla fikir alış verişinde bulunuyoruz ve Afşin’e dair projelerimizi halkımıza anlatıyoruz. Bu çerçevede kasabalarımızı, köylerimizi geziyoruz. Şimdide Afşin’de bulunan pazar esnafımızla bir araya gelerek ve onlarla fikir alışverişinde bulunarak, onlara nasıl bir pazar yeri kurarız onu anlatıyoruz ve buradan memnun musunuz gibi anket yaptık ayaküstü. Bu pazardan ve bu durumdan bir tane pazar esnafımız memnun değil. Bu durumdan buraya alışveriş için gelen halkımızda memnun değil. İnşallah halkımız bizlere destek verip, Afşin Belediyesinde bizlere görev verirse, Pazar yeri için çok güzel projelerimiz olacak. Öncelikle pazar yerimizde her reyonun ayrı olması gerekir. Sebze türleri ayrı reyonda, meyve reyonu ayrı, gıda ürünleri ayrı reyonda, elbise reyonunu ve süt ürünleri ayrı reyonda olması gerekiyor. Pazara bir düzen getirmeyi düşünüyoruz. Bizim yapacağımız pazar yeri lavabosuyla, tuvaletiyle ve çay ocağıyla modern, tertemiz ve pırıl pırıl bir yer olacak. İnsanlarımız buraya gelip modern bir mekanda huzurlu bir şekilde alışverişlerini yapacaklar.”
Editör: Haber Merkezi