Çoğulhan Belediye Başkanı Adem Yıldız, Afşin’de yazar ve şairlere teşekkür plaketi verdi.
Çoğulhan Belediye Başkanı Adem Yıldız, Araştırmacı Yazar Mustafa Köş’e, Yazar-Şair Ahmet Süreyya Durna’ya ve Şair Mustafa Hamiş’e, Afşin’in tarihine ve kültürüne yapmış olduğu katkıdan dolayı “Teşekkür” plaketi verdi.
Afşin’in şairleri ’ne ve yazarlarına sahip çıkılması gerektiğini kaydeden Çoğulhan Belediye Başkanı Adem Yıldız, “Afşin’imizin yazarlarını ve şairlerine plaket vermek için bir arada bulunuyoruz. Yöremizdeki tüm ozanlarımız olsun, basınımız olsun, yazarlarımız ve şairlerimizin birer değer olduğunu ve bu değerlerimizi zaman zaman hatırlayarak destek verilmesi gerekiyor. Kendileri de sağ olsunlar bizleri kırmayarak geldiler, plaketlerimizi kabul ettiler. Biz kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bizler her konuda onları desteklemek için hazırız.” dedi.
Diğer taraftan Yazar Ahmet Süreyya Durna,  en son çıkarttığı “Üç değirmen ötesi” isimli kitabı Çoğulhan Belediye Başkanı Adem Yıldız’a hediye etti.
Başkan Yıldız’a teşekkür eden Durna, “Kitabımızın hazır hale gelmesinde ve çıkartılmasında Çoğulhan Belediye Başkanımız Adem Yıldız Bey’in çok büyük emekleri olmuştur. Adem Başkanımızın bu kitabın çıkartılmasında yapmış olduğu yardımları şahsımdan çok kültüre hizmet olarak  görüyoruz. Kitabımızın birinci baskısı tamamlandı inşallah en kısa zamanda ikinci baskısını da yapacağız.” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi