MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, TOKİ Eshab-ı Kehf İlkokulu’nda maddi durumu iyi olmayan öğrencilere ayakkabı yardımında bulundu.
MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, TOKİ Eshab-ı Kehf İlkokulu’nu ziyaret etti. Tükr Eğitim-Sen Kahramanmaraş 2 Nolu Şube Başkanı Bünyamin Özberk’inde bulunduğu ziyarette Yıldız, öğrencilere ayakkabı yardımında bulundu. Yıldız, öğrencilere kendi elleriyle ayakkabıları giydirdi.
Yapılan ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, “TOKİ’de bulunan İlkokulumuzu ve burada eğitim-öğretim gören öğrencilerimizi ziyaret ettik. TOKİ İlkokulunun müdürleri, okul aile birliğinin bir çalışması sonucunda Afşin’imizde taşımalı sistemine geçen çocuklarımızın birkaç eksiğinin olduğunu öğrendik ve bu duruma kayıtsız kalamadık. Öğrencilerimizin eksiklerini elimizden geldiği kadarıyla karşılamaya çalıştık. Çocuklarımızı biraz olsun sevindirdiysek ne mutlu bizlere. İnşallah bu tür çalışmalarımızın devamı da gelecek. İlçemizde bulunana bütün okullarımızda yardıma muhtaç öğrencilerimiz mevcut inşallah o çocuklarımızı da ziyaret edeceğiz ve eksiklerini öğreneceğiz. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz eğitimlerini en güzel şekilde alarak vatana millete hayırlı birer evlat olurlar. Ben bu bağlamda hem okul aile birliğimize ve müdürümüze çok teşekkür ederim. Biz her zaman yanlarındayız ve her zaman da olacağız.” dedi.
Editör: Haber Merkezi