MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında Afşin Belediyesi’ni ve Afşin Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız ve MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale ilk olarak Afşin Belediyesi’ni ziyaret etti. Yıldız, burada Afşin Belediye Başkan Yardımcıları ve çalışan belediye personeliyle görüş alış verişinde bulundu. MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Yıldız, daha sonra Afşin Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
 
Yapılan gezi hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, “30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’den Afşin Belediye Başkan Adayı oldum. Bu süre zarfından Afşin’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerini, kamu kurum ve kuruluşları ziyaret ediyoruz. Afşin merkezde, beldelerimizde ve köylerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek onlarla istişare ediyoruz, sorunlarını dinliyoruz ve bizim projelerimizi anlatıyoruz. Ziyaretlerimizin yaklaşık olarak üçte ikisini tamamladık. Halkımızla sık sık bir araya geleceğiz. Vatandaşlarımızı tek tek, kapı kapı ziyaret ederek inşallah hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. ”dedi.
 
 
Editör: Haber Merkezi