Özel Yıldız Koleji Kurucu Müdürü Nurullah Çelebi Köker, “Özel Yıldız Kolejinde başarı bir gelenektir. Bu anlamda okul içinde ve dışında kazılan her başarı ödüllendirilmektedir. Akademik ve sosyal kültürel alanlarda kazanılan her başarıyı ödüllendiriyoruz.”dedi.

      Özel Yıldız kurulduğu 2001 yılı itibari ile kazandığı başarılar ile ülke çapında başarılı eğitim kurumları arasında yerini aldığını ifade eden Nurullah Çelebi Köker, “ Bu günlere gelebilmek kolay olmadı. Disiplinli ve planlı çalışarak bu başarıları kazandık. Zirveye çıkmak zor, zirvede kalmak daha zor prensibi ile akademik ve sosyal kültürel ve sportif alanlarda çalışmalarımızı sürdürdük.

     Özel Yıldız ilçe, il ve Türkiye genelinde yapılan akademik ve sanatsal faaliyetlere azami düzeyde katılım sağlamaktadır. Bu katılımlar neticesinde okulumuzun ismini ve başarısını geniş kitlelere duyurmaktayız. Bu gün düzenlediğimiz ödüllendirme töreninde  öğrencilerimizin ilçe, il, ve Türkiye geneli yapılan deneme sınavlarında aldıkları dereceler ile sportif yarışmalar ve proje yarışmalarında derece alan öğrencilerimizi ödüllendirdik.

     Kazanılan bu başarıda öğretmen ve öğrencilerimi kutluyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi