MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız’a Tanır Kasabası’ndan destek ziyareti gerçekleşti.
30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’den Afşin Belediye Başkan Adayı olan Adem Yıldız’a destek ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Tanır Kasabası’ndan destek ziyareti gerçekleşti.
Uzun araç konvoyu ile  MHP Seçim Bürosu’na gelen kalabalığa seslenen MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, “Bizim belediyemizin kapıları Tanırlı hemşerilerimize sonuna kadar açık olacak. Bundan herkes emin olsun. Allah’ın izniyle, verdiğimiz sözler ve yapacağımız işler hepsi yerine gelecek. “ dedi.
Yıldız, “Kahramanmaraş büyükşehir oldu ve Afşin’in bütün belde ve köyleri Afşin’in mahallesi oldu. Bundan sonra tüm hizmetler Afşin belediyesinden sağlanacak. Bizim belediyemizin kapıları Tanırlı hemşerilerimize sonuna kadar açık olacak. Bundan herkes emin olsun. Allah’ın izniyle, verdiğimiz sözler ve yapacağımız işler hepsi yerine gelecek. Bunu her yerde söylüyoruz. Beldeler içerisinde Tanır’ın Aşfin’de ayrı bir yeri vardır. Ayrandedesi var, havası güzel, suyu var bu beldemizin değerlendirilmesi gereken yerleri vardır. Biz Tanır’ın değerini çok iyi biliyoruz. Ben burada tüm halkımızın önünde sizlere söz veriyorum spor kompleksimizi Tanır’a kuracağız.” Dedi.
Yıldız, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Biz kimseye bizim olanı ortak etmeyeceğiz. Bugüne kadar hep bizim olana ortak oldular ama biz buna kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Şimdi televizyona çıkıyorlar ve konuşmalar yapıyorlar. Güneyimizde bulunan Aldaş, Hüyüklü, Nadır ve Ortaklı tarafında çıkan madene anında ortak oluyorlar ve oranın adına Afşin-Elbistan madeni diyorlar. Oranın adı Afşin madenidir. Beyceğiz mahallesinde petrol çıksa Afşin-Elbistan petrol yatağı diyecekler. Biz buna kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Afşin’in hakkını kimse gasp edemeyecek. Afşin’in olan Afşin’in olacaktır. Allah’ın izniyle sizlerin vermiş olduğu güçle bu 84 bin nüfuslu ilçe hakkını alacak ve bugüne kadar yenen haklarımızı da üzerine kat kat koyarak geri alacağız. Bundan kimsenin kaygısı olmasın. İstihdam, hizmet ve ilçemizin reklam hakkımızı alacağız. Türkiye’miz için önemliyse termik santralleri, özel sektör buraya gelecekse ve ÇED raporunu belediye verecekse bizim halkımızda bundan yararlanmak zorundadır. Elektrik %50 indirimli olacak, bizim halkımız ucuz elektrik kullanacak. Ben Afşin’imizin bütün haklarını arayacağım ve 22 Mart cumartesi günü bunların hepsini televizyonda halkımıza anlatacağım.  Seçime çok az kaldı ve artık tüm Afşin halkı, son 10 yılda Afşin ve beldelerinde, köylerindeki olumsuzlukları görerek oy’larınız ona göre kullanması gerekiyor.” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi