MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız’a, Dağlıca Kasabası’ndan destek ziyareti gerçekleşti.
30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’de Afşin Belediye Başkan Adayı olan Adem Yıldız’a destek ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Dağlıca Kasabası’ndan destek ziyareti gerçekleşti.
Uzun araç konvoyu ile seçim bürosuna gelenlere seslenen MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, “Partimize destek için aramızda bulunan Dağlıca Beldemizden aramızda bulunan hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. 95 günden bu tarafa bir seçim kampanyası yürütüyoruz, bu süre içerisinde bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Afşin’imize yakışır bir seçim kampanyası yürüttük ve bu doğrultuda partimize destekler ve katılımlar çığ gibi büyüdü ve son güne kadarda büyümeye devam edecek. Bugün gittiğimiz her yerde, Kuzey’e gittiğimizde diyorlar ki Başkan burası sağlam siz Güney’e gidin, Güney’e gidiyoruz, başkan burası sağlam siz diğer tarafa gidin, diyorlar. Merkeze geliyoruz, merkez diyor ki Başkanım biz çok iyi durumdayız, başka yere çalışın diyorlar. Bu destekler sayesinde biz her geçen gün büyüyoruz ve güçleniyoruz.” dedi.
Yıldız, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Televizyon programında konuştum Afşin’imizi, en son konuşmamızı yaptık. Şimdi ben halkımıza ve tüm Afşin’imize soruyorum, Allah aşkına oy verirken bir araştırma yapmak lazım. Bu adayın sizlere bir şeyler anlatması lazım. Ama siz hiç onu ekranlarda gördünüz mü? Ekrana çıkmayan, açık oturuma çıkmayan adama neden oy verecek Afşinli.  Afşinli sandığa gitmeden çıktılar balkon konuşması yaptılar. Geçmiş belediye başkanları Akdere projesinde imza attılar. Akdere içime suyu projesinde Çoğulhan Belediye Başkanı olarak benimde hakkım var ama bir davetiye bile gelmedi. Üniversite sınavları Göksun’da yapılıyor, Elbistan’da yapılıyor ama 84 bin nüfuslu bir ilçenin gençleri dışarı gidiyor sınav için, bu nasıl bir iştir. Ben bölge hastanesi yapılmasına karşı değilim ama adını bölge hastanesi koyuyorsun ve gidiyor Elbistan’ın tam içine kuruyorsun ama ondan sonra ortak noktaya kurdum diyorsun. İki dönem boyunca oylarınızı verdiniz ama karşılığını alabildiniz mi? Alamadınız. Biz şimdi Afşin için diyoruz ki, şimdi değişim zamanı Afşin için. Artık Afşin’e hizmet zamanı diyoruz. Şimdi değişim zamanı geldi. inşallah sizlerin vermiş olduğu kararlarla Milliyetçi Hareket Partisi göreve geldiği zaman, Afşin’e yapılması gereken ve bizden kaçırılan hizmetleri alacağız.”
Editör: Haber Merkezi