MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız’a Çobanbeyli Kasabası’ndan destek ziyareti gerçekleşti.
 
Uzun araç konvoyu Çobanbeyli Kasabası’ndan ile seçim bürosunun önüne gelen kalabalık MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız’a destek sözü verdi.
Kalabalığa seslenen MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Afşin Belediyesi’ni alacaklarını söyledi. Yıldız, “Çobanbeyli’den arkadaşlarımız bizleri desteklemek için aramızda bulunuyorlar, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere büyükşehir kanunuyla ilçemizin bütün beldeleri ve köyleri mahalle oldu. Çobanbeyli, ilçemize en yakın beldemiz ve şuanda büyükşehir kanunuyla Afşin’in bir mahallesi ve inşallah göreve geldiğimiz zaman hizmetlerimizden fazlasıyla yararlanacak. Çobanbeyli’nin bizim için çok ayrı bir yeri olacak, bundan emin olabilirsiniz. Hizmetlerimiz yol yapmakla, bir iki tane ağaç dikmekle kalmayacağız, beldemize taziye eviyle, sosyal tesisiyle, gençlerimiz için spor alanlarıyla ve işsizliğe çare olarak Çobanbeyli’mizi kucaklayacağız inşallah.” dedi.
7/24 sizlere hizmet edeceğiz diyen Yıldız, “Bizim bütün organizasyonlarımıza halkımız kendi isteğiyle ve arzusuyla katılıyor. Biz kimseyi zorla çağırmıyoruz. Aramızda bulunan ve bizlere destek veren herkes gönlünü bizler vermiş, bizlere inanmış insanlardır. Bizler belediye personeli ve İŞKUR’cuları bayrakçı tutmuyoruz, bizler hastane personeline baskı yapmıyoruz, bizler öğretmenlere baskı yapmıyoruz. Aramızda bulunan tüm arkadaşlarımız bizlere gönül vermiş insanlardır. Bize gönül vermiş öğretmenlerimiz ve hemşirelerimiz bize şunu diyorlar, başkanım zaten güneydoğu elden gitti, bizi oraya sürsünler orada görev yapalım diyorlar. Baskıyla, yıldırmayla bu iş olmaz. Bu iş gönülle olur sevda ile olur. Partimize yapılan günlük katılımlar, birleştirici, barışçı çözümler tüm Afşin’in bizim yanımızda olduğunu gösteriyor.  Seçime çok az bir vakit kaldı. Allah’ın izniyle kazasız belasız 30 Mart’ta huzurlu bir şekilde seçim olacak. Bu seçiminde galibi inşallah Milliyetçi Hareket Partisi ve sizler olacaksınız. Kim ne yaparsa yapsın bu millet baskılara boyun eğmeyecek. Bu millet kararını zaten vermiş. Ben tekrar Çobanbeyli’den aramıza katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor ve destekleriniz için teşekkür ediyorum. Biz belediye olarak 7/24 sizlerin hizmetinizde olacağız, bunu sözünü sizlerin huzurunda veriyorum.” şeklinde konuştu.
Çeşitli ziyaretler için Afşin’e gelen Sağlık Bakanı Eski Müsteşarı Haluk Tokuçoğlu’da bir konuşma yaptı. Topçuoğlu, “Değerli hemşerilerimiz,  bildiğiniz gibi ülkemiz 90 yıllık cumhuriyet tarihinde hiç görülmemiş iç ve dış kargaşalarla uğraşıyor. Onun için 30 Mart’ta yapılacak olan seçim sadece bir mahalli seçim olmaktan daha öte bir anlam taşıyor. Son zamanlarda yerleşmiş bir düşünce var. Bu adam çalıyor, çırpıyor ama iş yapıyor, öteki içinde; çalmaz, dürüst ama bir iş yaptığı yok. Sizlerin şimdi arayacağınız özellik, çalmayacak, çırpmayacak ama iş yapacak kadroları göreve getirmek. Afşin için içinizden biri, sizin gibi biri, kapısını hiç çekinmeden çalmadan içeri girip dertlerinizi anlatacağınız biri, genç çalışkan, hizmete susamış bir aday, Adem Yıldız.” dedi.
Editör: Haber Merkezi