MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız’a Arıtaş Kasabası’nda yaşayan Mustafa Avcı kabilesiyle birlikte destek ziyareti gerçekleşti.
30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere az bir süre kala destek ziyaretleri de aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız’a Mustafa Avcı kabilesiyle birlikte destek ziyareti gerçekleşti.
Yapılan ziyarette konuşma yapan MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, “Arıtaş Kasabamızdan Mustafa Avcı kabilesiyle birlikte 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde bizleri desteklemek üzere aramızda bulunuyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum bizlerden desteklerini esirgemedikleri için. Seçime 3 gün gibi bir kısa bir süre kaldı. Bugün aramızda Arıtaş Kasabamızdan Mustafa Avcı kabilesiyle birlikte bizlere destek ziyaretinde bulundu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Sizler kesinlikle ortalıkta gezen boş laflara inanmayın. Ortada bir gerçek var, şuanda tüm sevilen insanlar bizlerin yanında Milliyetçi Hareket Partisi altında toplanıyor. Bizler Arıtaş’a çok güveniyoruz. Adaylığım açıklandığından bu güne kadar beni ve partimiz destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. inşallah sizlerin destekleriyle ve Allah’ın izniyle Milliyetçi Hareket Partisinin üç hilal bayrağını Afşin belediyesine dalgalandıracağız. Bizim belediyecilik dönemimizde halkımız hizmetle tanışacak ve belediyemizin tüm imkanlarını halkımız ve Afşin için kullanacağız. Belediyenin kapısı Afşinli her ferdine sonuna kadar açık olacak.” dedi.
Editör: Haber Merkezi